mar282013

Glad påsk!

Skrivet av Mia klockan 10:30


Påsken är här och idag åker jag hem till byn för lite påskledighet. Jag hoppas på sol och varma dagar så att man kan vara ute och grilla, åka skidor och njuta av våren. Detta blir också min uppladdning inför sista SM delen som går i Boden nästa helg. Teamsprint och 3-milen har vi kvar innan det är dags att börja utvärdera, analysera och vila upp sig inför det kommande träningsåret!

Glad påsk!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Jonas

Kommenterat av Jonas Germany - 2013-04-19 16:55:08

Hej Mia,

Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande sponsring, men jag hittade ingen emailadress. Skulle du vänligen kunna skicka mig ett mail till ovan emailadress, så svarar jag med mer information.

Mvh JonasKommentarer är stängt