mar162013

Prolog, sol och stum kropp!

Skrivet av Mia klockan 13:58


Då är vi tillbaka på boendet hör i Kalix efter helgens första etapp. Var lite kallt på morgonen när vi anlände till stadion men när starten gick så värmde solen skönt i ansiktet. Mitt lopp var jobbigt redan från start och jag fick kämpa mig igenom loppet. Försökte ändå åka taktiskt och öppna i en fart så att jag skulle klara av att öka sista kilometern in mot mål och med de tider jag fick efter banan så lyckades jag ganska bra med det. Låg 8:a med kilometern kvar och i mål blev jag 5:a med 15 sekunder upp till Britta som vann. Så även om kroppen inte känns i superform så känns det bra att jag höll ihop loppet bra ändå. Imorgon är det jaktstart och då är siktet inställt på att jaga!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt