mar032013

Vila men massor av skidor ändå!

Skrivet av Mia klockan 10:57


Har en skön vilodag som kommer att spenderas mestadels framför tv:n med massor utav skidor. Just nu är det tre mil kvar av Vasaloppet och det börjar hända grejer, spännande! Och efter det börjar ju sista VM-loppet, herrarnas 5-mil!

Hade en bra helg i finska Inari förra helgen. Fick med mig jämna och stabila lopp där jag kom 5:a som bäst. 6:a i sprinten och 8:a på masstarten. Veckan som gått har jag tränat en hel del distans för att få lite genomsköljning av musklerna efter alla tävlingar men igår blev det lite hårdkörning igen med ett intervallpass i snöstormen. Blev ett slitpass och jag fick jobba hårt för att ta mig fram i nysnön! Men fick njuta av slitet framför damernas 3-mil på VM och det är bara att inse att det gäller att träna om man ska kunna få den speeden i kroppen som de bästa har.

Till helgen blir det världscupstävling i Lahti. Jag är uttagen i den nationella gruppen som vi i Sverige har pga att det är en tour under avslutningen i Sthlm och Falun där de 50 bästa i världscupen bara får starta. Kommer åka både sprinten och distansen så det ska bli kul! Hoppas på fin form även då och kanske kan jag då ta mig in bland de 30 bästa och plocka någon världscupspoäng![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt