feb032013

Soligt!

Skrivet av Mia klockan 14:33


Sista dagen här i Sochi har bjudit på sol och blå himmel! Solen gjorde susen på träningen denna fm. Kroppen var trött och sliten efter igår men det var ändå skönt att få röra på sig och åka ur sig lite syra från tävlingen. Efter träningen kunde vi sedan njuta av solen lite till när vi ställde oss ute på banan för att heja fram våra svenska lag i teamsprinten! Bra kämpat av dem!

Snart är det dags för oss att åka vidare mot Sverige! Resan hem kommer bli tuff eftersom vi åker redan i natt till flygplatsen för att hinna med planet som avgår kl:06.00. Ska bli skönt att komma hem igen men det har varit häftigt att se hur allting fungerar här och hur det ser ut i denna kommande OS stad!

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt