feb022013

Vilken pärs...

Skrivet av Mia klockan 14:05

Det var ett jobbigt lopp idag. Tuffa banor som verkligen tog hårt på krafterna och den avslutande skejtdelen var inte att leka med. Syra i hela kroppen och backarna bara fortsatte uppför. Dessutom gjorde det stora snöfallet att man inte fick någonting gratis utan man fick kämpa för varenda meter. Men jag ahde bra grejer under fötterna vilket jag är riktigt glad över...annars hade det kunnat slutat ännu sämre...Mitt mål inför tävlingen var att vara bland de 30 bästa men det gick inte så bra...slutade 42:a. Men erfarenheten av att tävla på höjd och att få känna på hur banorna är tar jag med mig och dessutom fick jag ju ett riktigt bra träningspass![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Jjcm

Kommenterat av Jjcm Sweden - 2013-02-03 07:55:38

Tungt, ni har lika fint väder som vi här hemmaSmileKommentarer är stängt