feb012013

SOCHI

Skrivet av Mia klockan 11:10

Sochi bjuder på snöfall och några minusgrader och idag var det full rulle ute på skidspåren. Skidor testades, banbesiktning gjordes och sprintåkarna förberedde sig inför deras start. Jag åkte banorna och körde några fartdrag i backarna för att känna på hur kroppen svarar här på höjden. Tyckte det gick ganska bra så det är bara att hoppas att det går bra imorgon också. Banorna här tycker jag är väldigt fina. De är fin skidåkning där det går att sträcka ut och åka skidor, men samtidigt är de också väldigt tuffa. Avslutningen på skejtbanan går upp. upp, upp och upp...så det gäller att ha klättrar ben imorgon när loppet börjar dra ihop sig.

Tävlingarna här är för-OS och därför är hela stället en stor byggarbetsplats. Det byggs hus efter hus och massor andra grejer för att det nästa år ska kunna hållas ett OS här. en de tär kul att se hur allt byggs upp och hur det ser ut här ifall det nästa år går så bra att man får chansen att komma tillbaka.

Just nu sitter jag med tv:n på och tittar på heaten som dragot igång. Det kommer bli perfekt underhållning medans jag vilar efter morgonens skidåkning!

Här kommer lite bilder från stadion och på stugorna vi bor i[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt