jan262013

SM sprinten!

Skrivet av Mia klockan 22:52

Idag var det kul att få ta på sig nummerlappen igen och fightas om placeringarna. Det började bra för mig med en 7:r plats i prologen där jag kände mig ganska stark uppför men inte riktigt orkade hålla ihop det under sista delen av banan. Jag och Jennie hamnade i samma kvartfinal men från den lyckades vi båda ta oss vidare till en semifinal. I semifinalen stod vi återigen tillsammans och denna gång var det Jennie som klart kunde gå vidare till en final. Jag kämpade om 3:e och 4:e platsen i heatet och visste att det kunde räcka till en final eftersom det gått fort för oss. Det blev en tuff spurtuppgörelse mellan mig och Eva Svensson och jag kände att det kanske kunde gå om jag gjorde en bra fällning över mållinjen. I mål visade tiden att jag var vidare på tid tillsammans med Linn och även efter att andra seminfinalen kommit i mål stod sig tiderna till en finalplats. JA! Tänkte jag och laddade om, joggade ner till starten till A-finalen. Men där nere visade det sig att jag inte var vidare utan att de bedömt Eva före mig. Jag blev besviken eftersom jag var taggad och laddad för en final men det sämsta var ändå den dåliga informationen till oss åkare om vem som var vidare på tid och vilka som inte blev det. Information om lucky loser tider måste nå ut till ledare och främst åkare så att man vet vem som ska åka vidare!

Men min dag fick ändå ett bra slut eftersom Jennie visade storform i finalen och blev silvermedaljör! Stort grattis till henne! Och imorgon är det en ny dag med nya möjligheter i spåret![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


jjlm

Kommenterat av jjlm Sweden - 2013-01-27 09:00:16

Håller tummarna för dig idag! Lycka till!!!Kommentarer är stängt