jan252013

Sol och kalla kinder!

Skrivet av Mia klockan 16:19

Det fina klara vädret fortsätter här i Falun och minusgraderna biter fint i kinderna samtidigt som SM-tävlingarna fortsätter. Igår stod stafett på schemat och vi hade en bra chans till att slåss om den ädlaste medaljen men med två i laget som på morgonen vaknade med sjukdom- och skadebekymmer så fick vi lämna in nummerlapparna och snällt stå vid sidan om spåret när starten gick. Tråkigt! Men så är det ibland...Vi kommer igen och med två fina tävlingar kvar av denna SM-vecka så kommer vi absolut att försöka slåss om fina placeringar! Och imorgon är det sprint som gäller så då hoppas jag att sprintfarten infinner sig!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt