jan232013

SM-veckan har startat!

Skrivet av Mia klockan 17:18

Med en skinande sol och riktigt vinterföre fick vi idag inleda SM-veckan här i Falun. Tävlingen idag var riktigt tuff och jag hade det lite kämpigt i början på den klassiska delen men efter det första 5 km varvet började det kännas bättre och jag kunde plocka in lite tid och placeringar. Men det var i skidbytet som jag tog de sista metrarna upp till Jennie och Britta. Det var skönt att få gå ut i rygg på någon och komma in i skejtdelen bra och när vi kom ut på det lite lättre partierna på 5 km slingan så kunde jag gå upp i tät och plocka in till bronsplats. Vi fyra i klungan höll ihop in mot slutet men med Jennies ryck i sista backen så blev vi tre upp mot upploppet, jag, Jennie och Britta, och vi tre fick fightas om pallplatsen. Tyvärr orkade vi inte ta upp Piteå Elit på pallen utan det var Britta som var starkast av oss tre. Men trots det är jag nöjd med min insats idag och ser fram mot fler roliga tävlingar här i Falun. Och imorgon är det stafett och vi är revanchsugna! :) [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt