nov242012

VC-premiären gjord!

Skrivet av Mia klockan 13:55

Då var dagens premiär till ända och min dag i spåret var väl inte direkt ett superlopp, men med en grymt bra publik som hejade på var det ändå riktigt roligt att vara ute och åka! Uppladdningen inför dagens start har väl inte varit den perfekta eftersom jag varit lite loj de två senaste dagarna och varit osäker på start. Men bestämde mig för att åka när jag vakande imorse och känslan var bättre än den varit de tidigare dagarna och uppvärmningen kändes också ganska bra så när jag väl startade så gav jag allt. Det räckte till en 47:e plats. Självklart hade jag hoppats på att ta poäng och vara bland de 30 bästa men jag får försöka ta revanch imorgon då det är stafett![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt