nov162012

Då var vi igång!

Skrivet av Mia klockan 15:29

Första tävlingen är nu gjord och det är riktigt kul att en ny säsong är här! Mitt lopp idag tyclte jag gick bra, försökte öppna offensivt men även med kontroll så att jag skulle orka hela sträckan in i mål. Dessutom är man alltid lite extra spännd och taggad så här på första tävlingen så jag brukar ha en tendens att rusa iväg och sedan få en rejäl smäll med syra en bit in i loppen. Men idag fungerade det bra och fick en bra känsla i åkningen. Det var bara sista biten in i mål som var riktigt tuff och jag hade svårt att få med mig farten över krönen men får ändå vara nöjd med en elfte plats för åkte precis allt jag kunde idag.

Imorgon kör vi vidare med 10 km F och då är det en ny dag med nya möjligheter så jag hoppas att kroppen känns lika bra imorgon!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt