nov112012

Vinter blev till regn!

Skrivet av Mia klockan 11:18

Igår blev det en heldag på resande fot, från ett vintrigt Bruksvallarna till ett regnigt Umeå. Klockan åtta började resan med bil till Östersunds flygplats, sedan flög vi till Arlanda och sedan blev det en liten väntan på ca 6 timmar innan flyget till Umeå hade boarding. Men som tur var hade jag sällskap av Magda P som också hade ett plan att vänta på. För att fördriva lite tid så passade vi på att köra ett litet träningpass inne på sats. Var perfekt att kunna göra så eftersom jag nu kan ha min vilodag här hemma istället för på en flygplats.  

Tillbaka till Bruksvallarna och lägret. Det har varit bra och fina dagar med skidåkning som varvats med vallning och utrustningsfixande. Vi har kört två skidpass om dagen, en del dagar med inriktining på fart och teknik och andra dagar som fokus varit på lugna pass och skidtestning. Tiden går som vanligt fort på läger där den mesta tiden går åt till att träna, äta och sova. Men på vilodagen hann vi med en tur in till Funäs där vi shoppade loss på ICA och sedan spelade bowling. Kvällen avslutade vi sedan med julfika innan lekledare Lisa delade in oss i lag och kickade igång tävlingsinstinkten i oss! Detta läger var också det sista med team 2015 för nu börjar tävlingsäsongen. Det har varit en roligt träninigssäsong och vi har haft grymt bra läger, så nu är man sugen på att börja tävla igen!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt