okt312012

Tävlingspremiär!

Skrivet av Mia klockan 12:26

Idag är det dags för säsongens första sprint! BDX-sprinten i Piteå. Spännande och lite pirrigt, precis så där som det det ska kännas! Jag håller på att packa ner det sista i väskan innan det blir avfärd från IKSU med Elitskidcentrum. Några av oss kommer även att stanna kvar i Piteå och träna ett pass imorgon innan vi åker tillbaka till Umeå. Det blir kul att få komma på snö och känna känslan i åkningen. Brukar vara lite ringrostigt och vingligt de första passen, så det är väl bara att hoppas på att man lyckas hålla sig på benen när starten går.

 



[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2012-10-31 13:42:25

Lycka till Smile



Kommentarer är stängt