okt272012

Minusgraderna är här!

Skrivet av Mia klockan 13:00

Klarblå himmel och tre minus, nu saknas bara snön och nypistade spår! Men snart är det dags för snöläger med team 2015 så några dagar till klarar man av att hålla ut barmarksträningen. Har kommit igång bra efter min lilla 2-dagars snuva. Känns bra! För snart är det ju tävlingspremiär och då vill man vara fräsch och kunna åka så fort som det bara går. Redan på onsdag kommer jag tjuvstarta tävlingspremiären lite grann med BDX-sprinten i Piteå, det blir kul! Men också lite nervöst eftersom det var ett tag sedan tävlingsdräckten användes.

Dags för en powernap till damernas VC-premiär i slalom, sen blir det ett till pass ute i kylan! :)

Trevlig helg!

 

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt