okt162012

Vattenskidor och jag ser det snöar!

Skrivet av Mia klockan 21:44

 

Så kan man sammanfatta min dag. Träningen på förmiddagen blev mer likt vattenskidor än rullskidor och regnkläderna var inte till så jättestor hjälp. Jag blev rejält blöt! Men desto skönare kändes det efteråt när jag fick kliva in i en varm dusch!

Pass två gjordes även det i regnkläderna men denna gång klarade de sin uppgift! Var inte riktigt lika blött ute så man kunde nästan njuta av det "fina" vädret :) Men nu har regnet övergått i snö! Kul med första snön men desto svårare att kunna åka rullskidor...svår period för träningen när det är för lite snö för att kunna åka skidor och för mycket snö för att åka rullskidor. Kommer nog bli några pass som får bytas ut till löpning fram tills vintern är här på riktigt. Så det är bara att hålla tummarna på att snön vräker ner och sedan stannar kvar där den landar!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt