okt152012

Morgonkaffe och nyhetsmorgon!

Skrivet av Mia klockan 09:19

Nyhetsmorgon är på och jag sitter med en kopp kaffe och njuter av en skön måndagsmorgon. Har vilodag och känner lugnet inför dagen! En bra start på veckan tycker jag! På nyhetsmorgon har de gett tips på både träningskläder och prylar så trots vilodag har jag fått en lite träningsinspiration. Och snart kommer det fortsätta i idrottens tecken i Efter Tio med Malou där de kommer prata om värktabletter och dess inverkan på kroppen när man tränar. Mycket intressant! Så låter nog tv:n stå på ett tag till :)

Med ett ganska tråkigt höstväder ute just nu så känns det ganska optimalt att plocka fram städgrejerna och göra en lite rajd i läggan. Är inte så lätt att börja men när man väl är igång så går det av bara farten och jag tror alla håller med om att det är grymt skönt när det är gjort![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt