okt042012

Seiser Alm & Toblach

Skrivet av Mia klockan 11:22

Seiser Alm var fint! Mycket fint! Alptoppar med ängar runt om där kossor, får och en och annan get strosade runt och nyfiket tittade upp när man passerade förbi. Dagarna där gick snabbt och vi hann med att träna en hel del, mest löpning och stavgång men även några rullskidspass uppför serpentinvägen upp mot hotellet och den lite tunnare luften. Förrutom den fina träningsmiljön så var både lunch och middag något utöver det vanliga, 3 rätters till lunch och 5 rätters till middag. Så mycket mer än träna/äta och sova hann vi inte med. Men ska INTE klaga för det är inte ofta man får njuta av så god och fin mat!

Igår reste vi vidare mot Toblach och efter många och långa svängar upp och ner kom vi äntligen fram. Det blev några stopp efter vägen för sidbyte i bussen eftersom det inte var kul att sitta längst bak och inte se vart vägen svängde. Åksjuketabletter hade kunnat säljas dyrt :) Idag har vi vilodag och efter en skön sovmorgon så är det skönt att bara ta det lungt och försöka vila upp sig inför de sista tuffa träningsdagarna här i Toblach.

Dåligt med bilder från mig, men gå in och kika på Team 2015 facebook sida så får ni se lite bilder från Seiser Alm!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt