sep292012

Italy here we come!

Skrivet av Mia klockan 12:19

Idag flyger jag ner till Stockholm för ett nytt läger med laget. Blir en övernattning på Arlanda innan vi sätter oss på flyget ner mot de sydligare breddgraderna och de höga alptopparna. Vi kommer först att vara 4 dagar i Seiser Alm innan vi förflyttar  oss till Toblach och avlsutar våra sista träningsdagar där. Jag har aldrig varit i Seiser Alm så ska bli spännade att få träna på ett nytt ställe! Sägs vara fint där :) Förhoppningsvis kommer fler shorts att kunna användas där än vad vi använde på förra lägret i Vålådalen. Allt har sin charm men så här i hösttider är det ganska skönt att kunna få njuta lite extra av solen och bli preppad med D-vitamin inför det stundande vintermörkret.

Ciao![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt