sep152012

Kroppen och knoppen är inte alltid överrens!

Skrivet av Mia klockan 15:15

Idag gjorde jag tävlingspremiär på löptävlandet igen. Men tyvärr gick det inte så bra eftersom jag efter ca 7 km fick ta mitt förnuft tillfånga och riva av mig nummerlappen. Mitt lår sa ifrån och trots att jag stannade och försökte stretcha och massera bort den enorma kramp som plötsligt uppstod och envis som man är försökte jag springa vidare men det blev det bara värre ju fler löpsteg jag tog. Så det var bara att kliva av och se målgången från sidan av spåret. Men lika besviken som jag var över det är jag nu lika glad över att jag kunde bestämma mig för att kliva av. Denna period vill man inte få någon långdragen skada att tampas med eftersom det snart är vinter och tävlingssäsongen ska dra igång. Känns bättre redan nu så jag hoppas att detta bara var en signal från kroppen och göra mig uppmärksam på att mina lår kanske är lite för slitna och behöver lite mer återhämtning efter en sommar med mycket träning.

Men det var en kul tävling så länge det varade och är jag fit for fight nästa är så kommer jag nog göra ett försök till! :) Nu väntar en kväll med kräftor och massa annat gott tillsammans med lite skidfolk här i stan!

Ha en bra helg![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt