sep112012

Det gick fort!

Skrivet av Mia klockan 21:51

Dagarna här i Vålådalen har gått i ett och imorgon är det redan dags för oss att åka hem igen. Vi har ett pass kvar och sedan blir det lunch och bilfärd hem. Lägret har bjudit på flera bra pass där vi fått träna på vår snabbhet, styrka, teknik och uthållighet med muskler fyllda med syra och där hjärtat fått pumpa till max. Grym sparring och härligt go har gjort att vi trotsat både väder och vind som försökt stoppa oss. Ena stunden har solen lyst på oss medan det en minut senare har blåst upp till regn och snö som piskat oss i ansiktet.

På detta läger har vi även fått tillfälle att lyssna på Mathias Fredriksson och hans erfarenheter från hans karriär som skidåkare. Det var intressant och med hjälp av ice age ekorren gav han oss flera bra tips och tankar som kan vara bra att ta med sig inför framtiden!

Efter halva lägret hade vi även lyxen att få en em utan träning och då passade vi på att åka in till Åre för att se lite annat. Vi stannade till på Åre Bageri och fikade gofika och sedan blev det lite shopping på Konsum innan vi fick en banbesiktining på backen som vi idag körde intervaller i. Upp, upp och upp slingrade sig vägen och efter 2 vändor i den så var både ben och armar ganska så trötta. Det blev lägrets sista tuffa pass och nu när vi klarat av det kan vi klappa oss på axeln och njuta av ett fint löppass uppe på fjället imorgon, om nu vädret är med oss!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt