aug242012

Frisk!

Skrivet av Mia klockan 12:05

En veckas vila krävdes det för att min näsa skulle bli fri från bacilluskerna och jag kan nu andas utan problem, skönt! Två dagar har jag tränat så är fortfarande i uppstarten och låter kroppen få komma in i träningsgängorna igen så att jag inte får något bakslag av denna förkylning. Men efter helgen hoppas jag att vara igång till 100% igen!

Som tur är har jag inte varit jättesjuk och behövt stanna innomhus så förra veckan när det var finväder åkte jag och Linn ut till Holmön och hyrde cykel. Med oss hade vi lunch som vi dukade upp på en fin klippa vi hittade. Sedan har jag hunnit med några rundor på stan och kollat in lite nya höstkläder, men hittade så mycket att jag tillslut inte visste vad jag ville köpa. Det slutade med ett nytt mobilfodral/väska. En annan dag blev det lite blåbärsplock för att boosta min kropp med antioxidanter! Det smakade gott!  

     

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2012-08-26 22:48:02

Skönt att du är frisk Smile Och vilka härliga bilder du fotat.
kramKommentarer är stängt