aug162012

Sjukstuga!

Skrivet av Mia klockan 11:38


Inom loppet av tio minuter ringde fem stycken sjuklingar till tränare Lars och meddelade att det under natten smugit sig på en konstig, irriterande känsla i hals & näsa. Så under sista passet på lägret igår blev det ett stort bortfall. Trist att vi var så många som blev dåliga men förhoppningsvis kommer det gå över snabbt!

Så idag kurerar jag mig med nässpray, honung och massa varmt te. Någon vitlök har jag inte hemma så lär få åka till affären och inhandla lite så att kroppen får sig en rejäl vitamin injektion!

Förutom det tråkiga avslutet på lägret så har vi haft riktigt givande och roliga dagar tillsammans. Har varit inspirerande att få träna med både A-lagets damer och USA:s damlag. Mycket positiva pass där vi fått utmana oss i snabbhet, styrka, uthållighet och en och annan mening på engelska. Har helt enkelt varit ett "AWESOME" läger! :)

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt