aug112012

Torsby och vilodag!

Skrivet av Mia klockan 16:11

Efter fyra hårda träningsdagar i Sälen har vi nu rest vidare till Torsby för att fortsätta lägret med lite skidåkning inne i tunneln. Men idag har vi en vilodag för att ladda upp kroppen igen. Dagarna i Sälen har bjudit på fina och tuffa pass så för att orka fortsätta fyra dagar till med tuff träning så är denna vilodag mer än välkommen. Vi kom fram hit till Torsby lagom till lunch och efter att vi fått stilla vår hunger åkte vi till ett mysigt litet café tillsammans med team 2015 där coacherna Lars och Anders bjöd oss på glass i stora lass! Efter glassen blev det ett dopp i sjön, premiären för mig och säkert också det sista doppet för längre norrut lär väl isen redan ha lagt sig :) Efter glass och bad hoppade grabbarna in i bussarna och åkte till Sälen för att fortsätta sitt läger där och vi installerade oss i rummen här på Valbergsängen.

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt