aug062012

Läger #2!

Skrivet av Mia klockan 12:40

Lägerdagarna i Piteå gick fort och vi fick genomföra bra pass tillsammans. Dessutom fick vi ju tjuvstarta tävlingssäsongen med Sparbanken Nord Spinten som vi körde på Noliamässan. Vi åkte på sparad snö som var utlagd på en 400 meters slinga och som vi åkte två varv på. Banan bjöd på tighta kurvor och snabbt skidföre så man fick verkligen träna på att hålla och förbättra positionerna under loppen. Tävlingen blev lyckad med mycket publik och bra startfält och för min del så orkade jag staka in mig till en finalplats. I finalen var det jag, Charlotte, Linn och Magdalena som kämpade om vinsten och starkast var Charlotte med Linn i släptåg och sedan blev det en tight spurtduell mellan mig och Magda på upploppet där jag hade marginalerna på min sida och knep 3:e platsen med en tåspets. Så denna dag blev en riktigt bra genomkörare och som gav bra träning för stakåkningen till vintern!

Förrutom en grym tävling så har vi hunnit med fina distanspass, tuffa intervaller, spänsthopp som gett träningsvärk och dessutom en liten mästarnas mästare tävling i golf som mitt lag lyckades vinna! Så nu vet vårat lag att vi har något att falla tillbaka på efter våran skidkarriär ;)

Idag står väskan återigen redo i hallen för att resa vidare mot ett nytt läger. Vi startar i Sälen och sedan på lördag reser vi till Torsby för att avsluta lägret med skidåkning i tunneln. Blir kul!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt