jul192012

Höstfeeling!

Skrivet av Mia klockan 20:49


I dag är det höstkänsla, 9 grader och regn ute, och inne har pappa varit tvungen att tända en brasa. Mysigt men inte i Juli :) Regnet började droppa ner först efter lunch då jag var klar med mitt pass på rullisarna och på em gömde jag mig inne gymmet. Ibland har man tur!

Men det bästa för dagen var ändå när jag mötte en liten bil med ett stort dammoln runt sig när jag åkte runt på min rullskidsrunda här i byn. Nu slipper jag åka slalom mellan alla grus- och stenhögar som täckt asfalten. Så skönt! Detta toppades med en trevlig fika inne på kaféet här i byn tillsammans med min kusin och hennes familj. En bra dag trots höstfeelingen!

I morgon ska jag åka in till stan och åka lite backintervaller. Återstår att se ifall det blir shorts eller underställ som åker på...

[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2012-07-23 22:11:22

Har de äntligen sopat upp vårens grus? De är snabba de där kommunalarbetarnaSmile vem har du fikat med? Nyfiken!
mia

Kommenterat av mia Sweden - 2012-08-06 13:58:44

Lagom till första halkan fick de bort gruset Smile Fika med Kristin, Palle och Jon-NiilasKommentarer är stängt