mar252012

Våffeldagen!

Skrivet av Mia klockan 18:53

Med mammas goda våfflor i magen kan jag nu summera min helg här i Gällivare. Det blev ett tufft lopp idag med små marginaler men med superskidor under fötterna kändes backarna roliga att åka i. Jag kunde åka avslappnat och skidorna satt fast i snön vilket gav en härlig känsla! Bara att trycka på! Vi var många som fick starta med få sekunders avstånd så första delen av loppet var vi många med och kämpade om tätplaceringarna. När det började dra ihop sig mot mål så var vi fyra stycken i tätklungan, jag, Sofia, Sara och Lisa. Sofia tryckte på över ett krön och ingen av oss andra orkade haka på så hon fick en lucka på ca 8-10 sek. Jag försökte jaga ikapp henne in mot mål men mina krafter räckte inte till. Istället blev det en fight mellan mig, Lisa och Sara om placeringarna 2-4. Jag låg 2:a in i sista backen, men där kom Lisa med en fartökning. Jag ville inte ge mig så jag tog ryggen på henne och fokuserade på spurten. In mot upploppet var vi alla tre med och vi alla fick egna spår in mot mål, sen var det bara att maxa och krama ur alla krafterna ur kroppen! Sara var starkast och spurtade hem 2:a platsen och jag lyckades med att vara någon fot före Lisa och knipa 3: platsen! Det var tufft men också roligt med ett så jämt lopp där man verkligen fick kriga sig in i mål! Med resultaten från igår och idag slutade jag även 3:a i den totala cupen för denna säsong, vilket gjorde denna helg ännu lite roligare! :)

Men ännu är det inte slut på denna säsong! På torsdag är det nya tävlingar och nya utmaningar som står på spel när sista SM delen ska avgöras. Jag hoppas känslan håller sig kvar och att jag får med mig bra känslor från de tävlingarna också! Ska bli kul med stafett och dessutom blir det min första 3 mil i klassiskt stil med individuell start!

Innan det blir avfärd till SM så kommer jag denna vecka även att börja plugga igen. Så på onsdag är det bara att plocka fram skirvhäftet, vässa pennan och spetsa öronen för att försöka lära sig lite nytt![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Maggie

Kommenterat av Maggie Sweden - 2012-03-27 19:16:49

Kanon Mia! Grattis! Smile Lycka till på Torsdag också! Ska hålla tummarnaSmileKommentarer är stängt