mar222012

Sviten hemma hos Anna!

Skrivet av Mia klockan 17:24

Till helgen är det sista deltävlingen för teamsportia cup uppe i Gällivare så idag har jag anlänt till de nordligare trakterna. Känns bra att få andas lite norrländst igen! Resan hit gick ändå helt okej, vi blev bara 45 min sen med tåget så sj jobbade på bra..:) Jag hade egentligen tänkt att åka hem till byn en sväng innan klubben kommer upp och tävlingshelgen drar igång, men tyvärr härjar det lite baciller hemma så jag får hålla avstånd! Men jag har tur som har en så snäll kompis som lånar ut sin lägenhet åt mig i sista stund! Och fint har hon ordnat med handukar och sängkläder, ja, herregud det är ju som att bo på femstjärnigt! Det enda som saknas är hon själv, då hade det varit perfekt :) Men skoter körning i Ritsem är ju inte precis något man avstår från så här års och eftersom vi missar varann nu har jag en anledning att komma upp fler gånger i denna vår!

I morgon ska jag besöka Dundret och kika in vilka banor som vi kommer att tävla på. På lördag kör vi en prolog på 2,5 km i fristil och sedan på söndag är det 10 km klassiskt masstart som gäller. Kul! :) Ska även bli spännande att se om jag fått någon vårform eller om kroppen redan har gått i viloläge...men som alltid när nummerlappen åker på så ger man järnet sedan är det bara att se hur långt det räcker!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt