mar182012

Tejmila!

Skrivet av Mia klockan 17:26

Dagens förutsättningar kunde inte bli bättre än vad de var idag för oss som tävlade tjejmila, strålande sol och stenhårda spår! Man susade fram från starten i Botsmark och fram till målet i Robertsfors! Loppet gick bra för mig, öppnade kanska hårt och drog upp farten i första stigningarna, fick en liten lucka till Linn som var närmast jagande men det tog hon ikapp i nedförskörningen efter backen. Därefter åkte vi ihop och stakade oss igenom kilometer efter kilometer och efter en drickalangning av Linns pappa strax innan Överklint och spurtpriset, drog jag upp tempot och försökte få en liten lucka från Linn, men stark som hon är är det lättare sagt än gjort...In mot spurtpriset hade vi varsitt spår och pressade varandra, men jag fick ge mig och Linn var starkast upp. På toppen blev det några lugna tag för att få bort lite syra men sen försökte jag trycka på i stakningen igen och kände att jag fick en liten lucka så då satsade jag och körde på. Det var tufft och armarna var trötta men det var riktigt roligt att jag orkade ända fram och fick ta emot segerkransen av kransmasen och korsa mållinjen!

Här kommer lite bilder från dagen som Magdalena Eklund bjuder på!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2012-03-18 21:19:28

Grattis till segern =)Kommentarer är stängt