mar152012

Slutspurten..!

Skrivet av Mia klockan 12:35

Nu är det inte många tävlingar kvar av denna säsong och som vanligt så känns det som att det var nyss vi var i Bruksvallarna och hade säsongspremiär. Till helgen kommer jag att tävla i tjejmila, 40 km klassiskt masstart mellan Botsmark och Robertsfors. Ett lite längre lopp än vad jag är van vid, men ska bli spännande att se hur det går och dessutom så känns det bra att få ett långt lopp inför SM 3-milen. Efter denna helg så blir det sista sverigecupen uppe i Gällivare och sedan avslutas allt med SM stafett och 3-milen helgen efter det. Så nu är det bara att försöka tagga till och hoppas på att få en bra avslutning på dessa roliga tävlingar som är kvar!

Veckorna som varit har ju varit fantastiskt fina med sol och vårföre ute i skidspåren, så träningen har gått lätt och man har fått slita sig för att avsluta passen. Förra helgen var jag i Byske och tävlade Frankeloppet, var en riktigt rolig tävling med skogsbana med ett spår och dessutom så var det roligt med lite miljöombyte. Jag åkte dit med Markus och Linda som båda tävlar för Ifk Umeå och efter tävlingen stannade vi till i Skellefteå hos Markus familj och körde ett andra pass på skidspåren där. En lyckad dag! I tisdagskväll körde vi även ett träningsrace med skiduniversitetet, 3 km F. Blev ett bra pass och dessutom en bra genomkörare inför Gällivare då denna distans ska köras. Så även om det varit lite tomt med större tävlingar dessa helger så har vi fått några bra race i kroppen så att tävlingslågan i kroppen inte slocknat![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt