mar032012

Puh...!

Skrivet av Mia klockan 16:33

Fint väder hade vi!

Det var en riktigt jobbig tävling idag, full fart från start så det var bara att försöka hänga med så gott det gick. Jag kände mig ganska pigg på kalssiska delen och tyckte att jag hade kontroll och kunde åka avslappnat, men det är en tuff bana så på andra klassiska varvet blev jag lite för stum och hann aldrig återhämta mig in mot skidbytet. Skejtdelen blev därför väldigt jobbig och jag hade svårt att orka kliva på och hålla fart. Blev omåkt och ännu mera omåkt och slutade 51:a i mål. Inte direkt ett bra resultat, men känns ändå bra att jag hade lite fart i kroppen under den klassiska delen av loppet. Så nu är denna dag glömd och laddningen inför i morgon har börjat! Då ska det sprintas!

Tillbaka i vallaboden för lite ombyte och andhämtning...![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt