mar022012

Lahti!

Skrivet av Mia klockan 13:48

Då är det dags för lite mera tävlingar igen, denna gång i Finland och Lahti! Morgonen har därför gått åt till att besöka skidspåren och letat reda på vallbodar, toaletter och annat nödvändigt inför i morgon. Sedan har vi såklart åkt några varv på de tävlingsbanorna som vi ska åka i morgon på skialontävlingen. Klassiska delen börjar med uppför, uppför och åter uppför så jag tror att en ordentlig uppvärmning är på sin plats för att inte få en total chock ut från start! Men trött kommer man nog bli i vilket fall så det är bara att fösöka kämpa sig med så länge det går. Den delen som vi sedan kommer att skejta på känns en aningen "lättare" eftersom det mot slutet är lite mera nerför, men trots det är stigningarna rejäla så jag säger bara, hej mjölksyra!

Nu ska jag hänga lite med Eva som är min roomie denna helg! Det blir kul! :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt