feb252012

Vilodag framför tjejvasan!

Skrivet av Mia klockan 09:47

 

Efter en veckas träning har jag idag en lyxdag med vila och vad passar inte bättre än en sovmorgon och tjejvasan på tv! Tummen upp för den tycker jag! Tjejerna har precis startat och det ser ut att gå fort redan från start, och dessutom är det extra roligt med ett stort startfält av världsklass! Kommer bli ett spännade lopp!

Varför är inte jag med och tävlar då kan man kanske undra, men jag känner att jag inte är förberedd för 3 mils stakning eftersom jag under sommaren inte kunnat stakträna eller använda armarna så mycket pga en ond armbåge, så därför stannar jag hemma denna helg och hejar framför tv:n. Men imorgon är det dags att dra på sig tävlingsdräckten igen eftersom vi som är kvar här i Umeå kommer att köra en tävlingstävling tillsammans. Det blir kul! Så idag ska jag samla energi så det kan gå fort i spåret!

Nu ska jag fortsätta heja på tjejerna! Hoppas ni också gör det!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt