feb202012

Sol!

Skrivet av Mia klockan 13:23

Idag har jag varit ute i solen och njutit av lite lugn skidåkning. Det var skönt att få röra på sig efter helgens tuffa tävlingar och nu när himlen var blå och solstrålarna träffade ansiktet blev träningspasset verkligen en energiboost för knoppen och kroppen!

Igår blev det återigen ett tufft lopp med små marginaler mellan placeringarna och låren blev sprängfyllda med syra. Det var tufft men det var det värt eftersom jag fick ställa mig högst upp på pallen igen! Helgen slutade bättre än vad jag hade kunnat hoppats på och det känns skönt att formen börjar hitta tillbaka! Så nu ska jag njuta av ännu en träningsvecka och förhoppningsvis med fler solstrålar som träffar ansiktet!

Hoppas vårkänslorna börjar sippra fram för er med![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt