feb182012

Tuff fight ända in på mållinjen!

Skrivet av Mia klockan 17:23

Tävlingen idag blev en tuff fight ända in på mållinjen och det känns väldigt roligt att jag hade marginalerna på min sida! Emma Eriksson var bara 0.04 sek efter mig, så det blev verkligen ett spännade lopp! Är vädigt glad över att jag fick med mig vinsten och att jag lyckades bita ihop på sista varvet och plocka in sekunderna som jag låg efter när sista varvet skulle åkas. Vanligtvis brukar jag vara en som öppnar väldigt hårt och sedan tappar på slutet men idag blev det en annorlunda avslutning! Känns bra att veta att jag också kan avsluta bra, även om det nu bara har fungerat på ett lopp så kan jag iallafall ha med det i bakhuvudet!  

Just nu händer det inte alltför mycket, har vaknat upp från en liten tupplur efter att ha sett damernas VC-lopp från Polen. Var spännade att se hur duellen Marit/ Justina skulle sluta, och som den sluta..vilket lopp av hemmafavoriten. Så nu blir det lite surf på internet innan det är dags att åka iväg och äta lite middag och efter det kanske jag tar en liten joggingtur så att benen blir lite piggare inför tävlingen imorgon, 5 km F![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Nina

Kommenterat av Nina Sweden - 2012-02-18 22:02:16

Grattis till segern! Lycka till imorgonKommentarer är stängt