feb162012

Tävlingsdags!

Skrivet av Mia klockan 09:35

Jag har efter rysslandresan haft en liten träningsperiod här hemma i Umeå för att försöka få min kropp på rätt spår igen. Formen har inte varit där jag velat och eftersom det blivit mycket resor och tävlingar sedan jag blev frisk efter touren har jag inte hunnit få så bra med träning, så därför har jag nu haft en liten träningsperiod. Har varit riktigt skönt att få leva lite lägerliv igen med träningrutiner. Men nu är jag taggad för tävling! Flyger mot Göteborg idag där vi sedan tar hyrbuss mot Ulricehamn för att tävla i sverigecupen. Vi kommer köra 15 km K på lördag och 5 km F på söndag, där det är induviduellstart på båda distanserna. Ska bli roligt med två bra distanslopp som vi inte kör så ofta!

Så nu ska jag börja göra mig redo för avfärd och en spännande tävlingshelg![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt