feb042012

Kallt!

Skrivet av Mia klockan 12:31

Trodde jag skulle få komma hem till ett varmare Sverige efter en kall tävling i Moskva, men tyvärr har rysskylan kommit in över oss och termometern visade -30 grader när jag klev upp! Så det kändes skönt att få gå in på Iksu och köra ett styrkepass istället för att åka ut i skidspåret! Kan troligtvis bli ett till pass inne i värmen om inte temperaturen hinner förändras.

Tävlingen i Moskva blev inget topplopp för mig, var otroligt kärv snö och man fick verkligen kämpa för att ta sig framåt. Att det dessutom blåste och var -17 grader gjorde det inte lättare att sprinta på fort! En kall, kärv och seg dag blev det för mig! Jag hade hoppats på att formen skulle ha blivit lite bättre sedan SM men tyvärr så verkar den hålla sig borta och jag hade inte en chans till att kvala in bland de 30 bästa. Väldigt tråkigt! Men om jag bortser från den dåliga prolog jag gjorde så var det roligt att få besöka Ryssland och Moskva för första gången. Tyvärr hinner man inte med så mycket sightseeing utan det vi hinner se är tävlingsområdet, hotellet och vägen till och från tävling och flygplats. Men en sak är säker, bilar och åter bilar var det gott om i denna stad. Fem filer där det var smockat med bilar så långt ögat kunde se! De sa att 9 miljoner människor åkte tunnelbana och 11 miljoner tog bil, så det är väl egentligen inte så konstigt att det var bilar överallt med den stora befolkningsmängden. Ganska stora konstraster från Sverige och speciellt lilla Puoltikasvaara :)

Nu ska jag titta på damernas lopp från Rybinsk! Heja Sverige![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt