jan312012

Redo för Ryssland!

Skrivet av Mia klockan 22:11

SM-veckan är förbi och nya äventyr väntar nu! Imorgon åker jag till Ryssland för VC-sprint! Ska bli riktigt spännade att få besöka landet och dessutom få tävla i en skejt stadssprint igen. Tyvärr kommer det nog bli kallt, men har packat med mig lite extra varma kläder så jag hoppas jag klarar mig.

Dagarna efter SM har varit lugna och sköna! I måndags hade jag vilodag och idag har jag fått några timmars skidåkning. Vet inte hur min form är eller kommer att vara till helgen men jag hoppas känslan förbättrats sedan SM. För den veckan i Östersund var ingen höjdare för mig. En trött och seg kropp...Men ska ta nya tag nu på torsdag och försöka kvala in bland de 30 bästa och få åka vidare i heaten! Sen är det bara att hålla tummarna :)

Gonatt och sov gott! :) Russia here we come!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2012-02-02 07:54:51

Lycka till stjärnan =)Kommentarer är stängt