jan262012

Tung SM start

Skrivet av Mia klockan 13:52

Starten på detta SM gick inte så bra. En riktigt tung dag i spåret hade jag på gårdagens lopp och jag hade inte alls någon power i min kropp. Riktigt tråkigt eftersom skiatlon är en rolig distans att åka. Men tyvärr är detta något som man får uppleva i livet som skidåkare och det bästa är att försöka blicka framåt och ta nya tag även om det är lättare sagt än gjort...

Idag är det en ny dag med nya möjligheter och känner mig taggad inför teamsprinten! Jag kommer att åka med Emma Sjölander i andra laget där jag kör den första sträckan så ska försöka ge Emma så bra utgångsläge som möjligt! Det blir spännande att se hur min kropp fungerar idag, jag hoppas på en betydligt bättre känsla men det får tiden utvisa! Ska i alla fall ge allt vad jag har! [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt