jan232012

I SM staden Östersund!

Skrivet av Mia klockan 09:23

Helgen blev ingen höjdare för min del, hade ingen power i kroppen och kände att det inte skulle räcka till när jag befann mig ute på banan i prologen. Men jag försökte kämpa och ge allt men det räckte inte långt denna gång. Tråkigt att inte få fortsätta tävla i heaten och vara med när det roliga börjar...men så kan det gå! Det var jag och Magda som inte klarade av topp 30, men jag tror aldrig jag sett någon vara så sjukt nära att ta sig vidare. Hon var bara fyra hundradelar ifrån! Efter lite analyser och besvikelse så åkte vi ut på Otepääs skidspår och körde egna sprintrace för att få ett bra fartass med oss från denna helg. Är inte det roligaste att göra när man egentligen vill vara med i tävlingen men efteråt känns det skönt att ha fått åka ur sig lite aggressioner!

Just nu befinner jag mig i Östersund och laddar inför SM som börjar här på onsdag. Känns lite som hemmaplan att få tävla här eftersom jag bott här i 3 år efter gymnasiet! Dessutom ska det bli roligt att få göra första SM tävlingarna i Piteås färger! Men idag är det vila som gäller och ska snart träffa Linn & Emma för lite tjejhäng ute på stan![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt