jan202012

Otepää!

Skrivet av Mia klockan 18:59

Imorgon smäller det, årets första klassiska sprint! Så idag har vi varit ute på banan och testat skidor och gjort lite tävlingsförberedelser  där jag körde några starter/spurter och ett lite längre fartdrag runt banan för att få lite känsla inför imorgon. Ska jag vara ärlig så kändes inte kroppen så där jättepigg och alert...så jag fick inte den bästa känslan med mig tills imorgon, men mycket kan hända på en dag och jag hoppas och tror att sprinterkänslan dyker upp när starten går imorgon! Förrutom träningen på fm så har dagen mest gått åt till att vila, lite bokläsning, massage, middag och sedan en liten jogg nu på kvällen. En mycket hektiskt dag! ;)   [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt