jan162012

Trött...!

Skrivet av Mia klockan 18:52

Igår blev det en sen hemresa till Sverige och Stockholm och klockan hann bli mycket innan vi hann lägga oss tillrätta i sängarna på hotellet, men så fort huvudet landat på kudden så sov jag djupt! Tyvärr blev det inte så många timmars sömn eftersom resan fortsatte idag på morgonen med flyget upp till Gällivare och slutdestinationen, Puoltikasvaara. Skönt att vara framme men har varit väldigt trött idag så har mest suttit i soffan och försökt bli pigg. Nu har jag iallafall orkat packa upp väskan och börjat tvätta kläderna så att de är rena och fina till nästa helg då jag får åka mera sprint! Denna gång i en annan stil och en helt annan banan, klassisk åkning och uppförsbackar i Otepää blir utmaningen! Det kommer att bli den första klassiska sprinten denna säsong så är lite spänd på hur det ska gå...men med lite impulser inlagda i den klassiska stilen denna vecka så hoppas jag att bli redo för race!

OBS! Glöm inte att idrottgalan är ikväll! Jag sitter redan redo och väntar spännt på en underhållande show och förhoppningsvis fina priser till längdåkarna som är nominerade![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt