jan142012

Race in the city

Skrivet av Mia klockan 19:45

Idag var målet var att kvala eftersom jag haft lite sjukdagar och blev därför ganska överraskad att jag fick med mig en 14:e plats från prologen! I kvartsfinalen var vi 3 st svenskor i samma heat, jag , Linn och Magda. Inte det bästa eftersom vi alla vill gå vidare, men åkte vi bara tillräckligt snabbt och placerade oss topp tre så skulle det vara fullt möjligt. Tyvärr blev det inte så utan jag och Magda fick se oss besegrade och inse att det roliga nu skulle ta slut. Jag åkte väl heller inte så taktiskt bra och skulle nog varit mer kall och inte gått upp i tät på andra varvet, men det är lätt att vara efterklok i dessa situationer så det bästa är nog att ta med sig dessa erfarenheter och försöka göra det bättre till nästa gång. En 16:e plats är ju trots allt inte så dåligt, det är ju ändå de bästa i världen som vi tävlar emot J  [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Maggie

Kommenterat av Maggie Sweden - 2012-01-15 14:55:13

Precis Mia en 16:e plats är sjukt bra! SmileKommentarer är stängt