jan132012

Milano!

Skrivet av Mia klockan 17:18

Inte ofta som man får ta med skidor och stavar till en plats som denna! Men kul ska det bli att få testa ett ny stadssprint mitt inne i smeten :) Vi landade till ett soligt och varmt Milano och kom fram till hotellet lagom till lunch. Efter lite italiensk pasta bytte vi till träningskläder och snörade på oss löparskorna för en liten tur ut bland Milanos gator. Blev bara en kort tur så vi hann inte se oss omkring på något stort område men förhoppningsvis hinner vi se lite mer under de två dagar vi är här!

Tävlingen imorgon kommer att gå i en park brevid centrum och det är en slinga på 600 meter som vi kommer att åka 2 varv på. Banan ska vara ganska platt och lite kurvig och enligt vallarna är snön vit och fin. Så blir nog bra förhållanden tills imorgon! Vi startar prologen kl:12.00 så då är det bara att hoppas att snabbheten finns där och att det går tillräckligt fort för att lyckas kvala in bland de 30 bästa så att man får åka vidare i finalerna där det roliga börjar!

Här hittar ni lite bilder på hur det ser ut!
http://www.raceinthecity.it/foto.php?lg=ita&id_album=4&nome_album=Cantiere[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt