jan012012

Tour the ski från soffan, igen...

Skrivet av Mia klockan 14:10

Ja, denna gång hann jag få en tävling i denna tour innan bacillerna hann krypa in i kroppen och göra mig sjuk. Vaknade på torsdagen med en konstig känsla i halsen, svalde flera gånger om, drack vatten och tron om att det bara var en torr hals försvann ganska snabbt. Så med lite rådfrågning och diskussion med landslagets läkare och Rikard Grip så belsutade jag mig för att resa hem. Kändes otroligt tråkigt att behöva resa hem och inte få vara med längre än en tävling. Men så är det att vara skidåkare ibland och inget man kan påverka, tyvärr! Sjuk har jag varit fler än en gång så jag vet att även denna gång kommer jag bli frisk och komma igen!

Just nu är jag tillbaka hemma i P-vaara efter en lång resa hem från tyska Oberhof. En övernattning i Stockholm och sedan en flygresa upp mot norr som tyvärr råkade vara felbokad till Umeå istället för Luleå. Timmarna i bilen blev en aning längre än vad som var tänkt, men även sådant kan gå fel när biljetter och resa ska ombokas snabbt. Det är tur jag har snälla föräldrar som orkade komma och hämta upp mig så jag fick skåla in det nya året tillsammans med hela familjen!

Snart är det damernas tur att tävla vidare i touren så ska försöka hitta mig en plats i soffan och heja fram dem så gott jag kan!

Gott Nytt År!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt