dec292011

Då är vi igång!

Skrivet av Mia klockan 17:26

Första etappen är gjord och nu har kroppen fått komma igång igen. Det var ett tufft lopp idag där man fick kämpa på hela vägen. Kroppen kändes okej, inte dåligt men heller inte så där superbra...men som sagt detta är bara början och ser redan fram emot jaktstarten på denna prolog. Det är tätt upp bland placeringarna så imorgon ska jag försöka åka upp mig så mycket jag kan. Det kommer bli tufft men jag brukar kunna åka bra i lopp där jag jagar ryggar och placeringar!

Snart blir det middag innan det är dags för lite massage och sedan en lätt jogg/promenad för att få lite cirkulation i musklerna så de blir pigga tills imorgon![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt