dec282011

Tour the ski!

Skrivet av Mia klockan 13:49

Just nu befinner jag mig i Oberhof och imorgon startar första etappen på denna tour! En prolog på 2,5 km som vi idag fick springa runt...det är inte mycket vinter eller snö här så hela banan har inte varit öppen för träning. Arrangörerna håller på att försöka skotta och lägga ut sprutad snö så att vi imorgon kommer att få så bra spår som möjligt och även om hela banan inte såg värst åkbar ut nu så kommer den säkert att hinna bli det till imorgon eftersom flera flitiga snöskottare fanns på plats runt hela banan! Förberedelserna inför tävlingsdagen imorgon har alltså sett lite annorlunda ut men med löparskorna på fötterna så klarar man av det mesta! :)

Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka iväg på en teampresentation där alla länders tourlag blir presenterade. Sen till kvällen blir det en liten jogg och sedan är jag redo för start![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 2 Kommentarer

Kommentarer (2) -


mcjj

Kommenterat av mcjj Sweden - 2011-12-28 16:05:00

Lycka till imorgon!
sys

Kommenterat av sys Sweden - 2011-12-28 17:06:57

Lycka till imorgon. Vi håller tummar och tår här i byn!Kommentarer är stängt