dec192011

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Skrivet av Mia klockan 09:30

Helgen i finska Vuokatti har bjudit på fina tävlingar och de två första dagarna gick riktigt bra för min del! 5:a på 3 km F och 4:a på 10 km K! Riktigt härligt att få bra kvitton på distansloppen också efter en liten period av sprinttävlingar. Men efter två topplopp så blev söndagens 10 km fristilslopp desto mörkare....en 43:e plats och det var väl inte riktigt vad jag hade hoppats på innan start med den känslan i kroppen jag haft på de två tidigare tävlingarna. Men sammanfattningsvis kan jag väl säga att skidorna inte hade bästa farten i snön denna dag och för att kunna vara med och fightas om placeringarna i toppen på denna nivå som vi tävlar på så krävs det toppskidor, vilket vi inte hade lyckats med att få till denna dag. Tråkigt men det är sådant man får räkna med i en vintersport som denna! Trots en dålig avslutning så är jag glad över de två inledande dagarna! :) Och nu ska jag njuta av lite julledighet och försöka hitta lite julkänsla innan det är dags för tomten att komma och hälsa på![Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt