dec112011

Fint väder var det iaf..!

Skrivet av Mia klockan 17:19

Tyvärr tog dagen slut vädligt fort för mig...var bland de sista i prologen och det kommer man inte långt på! Jag tyckte att kroppen ändå svarade ganska bra och att jag kunde trycka på i åkningen, men det är bara att konstatera att det inte gick tillräckligt fort i spåret idag. Som alltid vill man ju ta sig vidare från prologen och sedan kämpa vidare i heaten och när man inte är tillräckligt snabb för det så tar dagen slut väldigt fort...Men efter att man fått åka ur sig lite aggresioner så kunde man se solen igen och njuta av det fina vädret och heja fram killarna och Hanna Brodin som kvalade vidare! Och dagens slutade ju väldigt bra trots allt för Sverige med 2 pallplaceringar på herrsidan och med Hanna på en 4.e plats! Grattis! :)[Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt