dec082011

Intervaller och utflykt till toppen!

Skrivet av Mia klockan 18:40

 2600 möh = fin utsikt!

 

Sol och blå himmel fick vi njuta av idag på fm-passet! Ganska härligt väder att köra intervaller i och testa på tävlingsbanan. Det var bra att få köra på lite och känna hur kroppen svarade med lite högre fart under skidorna än vad jag haft under de första dagarna här då vi haft lugna pass inplanerade. Tror formen håller i sig men är alltid lika svårt att veta när man väl ska iväg med nummerlappen på, så är bara att vänta och se hur det kommer att gå på söndag! Men ser fram emot att få komma till start!

Efter lunch promenerade några av oss tjejer iväg mot stan och till en tågstation som tog oss upp till toppen på en av topparna här. Var ganska läskigt att åka upp eftersom det var väldigt brant på vissa ställen, men vi tog oss upp! Väl däruppe så tog det lite tid för mig innan jag kunde andas ut och njuta av utsikten eftersom höjder inte är det bästa jag vet...Så höll mig några meter från kanterna där jag visste att det inte skulle gå att trilla ner för slutningarna Embarassed När vi väl fotograferat klart alla fantastiska vyer där uppe tog vi oss en fika och njöt lite mer av den fina utsikten för att sedan ta tågbanan ner till plan och säker mark igen, phu!

Imorgon har jag vilodag så ska försöka ta lite sovmorgon och sedan chilla lite! Ska bli skönt!

 

Och så här ser backarna ut efter banan!

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 0 Kommentarer

Kommentarer är stängt