dec072011

Davos!

Skrivet av Mia klockan 18:53

 Just nu är jag i  Davos och förbereder mig inför helgens sprint som jag får åka. Det känns väldigt roligt att få åka ännu ett WC-lopp och det ska bli spännade att se hur kroppen kommer att reagera på höjden. Kan tänka mig att det kommer att bli mycket syra i ben och armar så det gäller nog att vara på rätt humör i både tanke och kropp för att få till bra race här nere.

 

Vi åkte hit på måndag efter Dusseldorf för att förbereda oss lite inför tävlingarna. Känns bra att få åka lite skidor och känna på banorna några dagar i förväg och även vänja sig lite vid den lite tunnare luften. Just nu vräker snön ner! Har kommit säkert 3 dm sedan igår kväll så om det inte var ett vinterland när vi anlände, så har det ändrats till det nu! Hotellet har även julpyntat för fullt här med julgran, änglar och röda lyktor på borden så nu börjar de riktiga julkänslorna att titta fram. Dessvärre har jag ännu inte hunnit med några julklappar men om tid finns någon eftermiddag så ska jag se ifall Davos har något att erbjuda till tomtesäcken!

 

 [Facebook] [Google]

Tags:

E-mail | Permalink | Trackback | Post RSSRSS comment feed 1 Kommentarer

Kommentarer (1) -


Anna

Kommenterat av Anna Sweden - 2011-12-08 07:39:40

Men vad kul Mia Smile Funderade just vars du tagit vägen när jag inte hört av dig i veckan Smile
Pappa kommer att bli eld och lågor när han får höra att du ska få köra i Davos. Och mamma kommer att bli nervös ;)
KramKommentarer är stängt